HEM OM BERIT GALLERI UTSTÄLLNINGAR PÅ KURS MED BERIT OCH KREATIVA PROCESSER BLOGG KONTAKT

2021 
Nya bilder efter hand som de målats under året
Glöm ej Berit Emstrand Copyright

Abstrakt

Färgfältsmåleri ger ro åt sinnet. Där det abstrakta modernistiska. Det kommer en serie i samma teknik nu i november. Lanseras på en utställning. 

Den här bilden "none titel" är såld. st. ca 40X60 cm
Tranor, älgar, rävar och örnen förstås.

Konstbilderna är till salu. Hör av er via email emstrand@telia.com. Jag målar även på beställning efter ert önskemål. Har haft porträtt under året som varit på beställning. Säljer även konstbilderna som inramade affischer. 

Örnen

Så blev det några örnar det här året. Här är en av dem. En kungsörn som färdas över sjön. Den här är såld men det finns flera. Det kommer en på röda stugans utställning, Lagmanskvarn, Oskarshamn. Vilket inte är den sista då jag målar just nu på en havsörn vilken har efterfrågats.st. 60X80. Ps. den här är nyligen såld.

Tranor

Tranor är ett av mina favoritmotiv. Flera målas på beställning. Särskilt tranparet. Målar den på beställning st. varierar efter önskemål. För det mesta 60X80, 50X70, 40X60 cm.

Älgar

Älgar har varit ett av mina favoritintressen. Den här är till salu st. 60X80 cm. Ett favorit motiv är älgvandringen. Den är mycket uppskattad och jag målar även dem på beställning. Varje målning är unik i sitt slag. Färgsättning, komposition osv. 

Räven

Räven i vinterlandskap har under det här året varit en del av mina motiv under år 2021. Så blev utställningen på Hultsfreds Rundan den plats där bilderna samlats. 

Hem